Η Αντριάνα Λίμα στο φετινό ημερολόγιo της Pirelli ως... μαμά!


Το εκθαμβωτικό μοντέλο της Victoria's Secret Αντριάνα Λίμα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μια και το 2010 είχε φέρει στον κόσμο την κορούλα της Βαλεντίνα, που τώρα είναι δύο ετών.

Η εντυπωσιακή βραζιλιάνα, από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, είναι παντρεμένη με έναν δικό μας! Τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ Μάρκο Γιάριτς. Ο Μάρκο είχε περάσει στο ξεκίνημα της καριέρας του από την Ελλάδα και είχε ανδρωθεί μπασκετικά από τον σύλλογο του Περιστερίου, έχοντας μάλιστα ελληνική υπηκοότητα.

Το 30χρονο μοντέλο, όχι μόνο συνεχίζει τις φωτογραφίσεις της, παρά την εγκυμοσύνη της, αλλά δέχτηκε να ποζάρει με γυμνή τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, στο καθερωμένο ημερολόγιο της PIRELLI, που φέτος βγήκε χωρίς το απροκάλυπτο γυμνό, που μας συνήθισε τα τελευταία χρόνια.

Αιτία το γεγονός ότι φέτος θέλει να προασπίσει με την έκδοσή του τα δικαιώματα των γυναικών, οπότε τυχόν γυμνές φωτογραφίες μπορεί να μην έδιναν το μήνυμα που έπρεπε.

Η Λίμα ήταν από τα μοντέλα που έσπευσαν να βοηθήσουν την PIRELLI σε αυτό τον αγώνα της και συμμετείχε χωρίς δεύτερη κουβέντα στο φετινό ημερολόγιο.

Nα υπενθυμίσουμε ότι η Λίμα είχε δηλώσει ότι δεν είχε κάνει ποτέ σεξ πριν από το γάμο της το 2009 με τον Γιάριτς, τονίζοντας ότι ήταν κατά των προγαμιαίων σχέσεων.

Τότε είχε πει ότι ήταν παρθένα σε ηλικία 27 ετών, οπότε και παντρεύτηκε τον νυν συζυγό της.